Wat ben ik blij dat ik met Marcel van professionelewebsites.eu in zee ben gegaan! In eerste instantie was ik van plan om zelf mijn website te bouwen, maar gaandeweg kwam ik erachter hoe lastig en tijdrovend dit is. Toen ik Marcel hiervoor inschakelde viel er een last van mijn schouders.
Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat! De website is erg mooi, professioneel en overzichtelijk geworden, precies in de stijl die ik voor ogen had. Voor mij als jonge startende ondernemer heeft dit een grote meerwaarde.

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Marcel is begripvol, enthousiast, erg professioneel en het contact met hem verloopt heel vlot. Hij luistert heel goed naar je wensen, volgt deze perfect op en vult deze waar nodig aan. Hij gaat door tot je echt tevreden bent, geen vraag was teveel. Ook werd ik heel fijn geholpen met een aantal technische problemen, terwijl dit niet zijn verantwoordelijkheid was. De prijs kwaliteit verhouding ligt erg hoog. Hartelijk dank Marcel voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking.

Vol vertrouwen zal ik iedereen professionelewebsites.eu aanraden!