Portfolio & referenties

Portfolio

Kennehs Kitchen
Ceramix coating
resirest
kelderwijnen
Kennehs Kitchen
behindthehorse
lstevens
ecoleaders
kijkopwonen
tomasko
dksportevents
7fans
gav
inbalanstotaal
tonbos
exitpowerhouse
elfring-amps
renrbouw
df assurantien
ninhbinhtouristcenter
damtours
hertenhouderij ptimmerman
schenkelrealiseert
praktijkmelilotus
corioncare
bos-straal-coating
massageninhbinh
zero2green
hansvandermaas
oilyanimals
ylacademy
victorykoeling
kanoman
Ceramix coating
Green Eye Travel
previous arrow
next arrow

We helpen bedrijven en zelfstandigen om het aantal leads
en het aantal verkopen online binnen 6 maanden fors te vergroten.

Referenties

De ideale partner geworden voor al mijn ICT zaken

Vanaf het allereerste moment is de samenwerking met Marcel heel plezierig verlopen èn snel. Marcel is zeer ervaren en denkt makkelijk mee in oplossingen. In korte tijd is hij voor mij de ideale partner geworden voor al mijn ICT zaken binnen mijn bedrijf. Bij Marcel voel je je geen klant, maar meteen thuis!

Martin Schenkel

Affordable, professional, likable

If you need someone that you trust to build a website to your liking, someone you can contact day and night for modifications, additions, corrections, someone that responds swiftly and adjusts smoothly in accordance with your desires then I would strongly recommend Marcel. Affordable, professional, likable. Pretty soon after I handed over the website hassle to Marcel, peace of mind came over me and I could continue to concentrate on my core business without having to worry about the website. I highly recommend Marcel and professionelewebsites.eu

Ton Korporaal

Alleen maar positief

Ik zit nu ruim 2 jaar bij Marcel en ben uiterst tevreden. Op ieder berichtje wordt gereageerd.

Probeer dat in Nederland maar eens. Daar wordt je van het kastje naar de muur gestuurd. En dan nog moet je een ticket aanmaken. Wie heeft dat ooit verzonnen. Indien er nu een onverhoopt probleem is wordt dat in “no time” opgelost.

Mijn webshop ziet er goed uit. www.hansvandermaas.nl. Oordeel zelf maar! Indien er aanpassing voor nodig is dan kan dat ten alle tijden worden besproken.

Kortom… Alleen maar positief. Dat was ik wel anders gewend. Je krijgt meer dan waar voor je geld.

Hans van der Maas

Zeer prettige samenwerking

Wat ben ik blij dat ik met Marcel van professionelewebsites.eu in zee ben gegaan! In eerste instantie was ik van plan om zelf mijn website te bouwen, maar gaandeweg kwam ik erachter hoe lastig en tijdrovend dit is. Toen ik Marcel hiervoor inschakelde viel er een last van mijn schouders.
Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat! De website is erg mooi, professioneel en overzichtelijk geworden, precies in de stijl die ik voor ogen had. Voor mij als jonge startende ondernemer heeft dit een grote meerwaarde.

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Marcel is begripvol, enthousiast, erg professioneel en het contact met hem verloopt heel vlot. Hij luistert heel goed naar je wensen, volgt deze perfect op en vult deze waar nodig aan. Hij gaat door tot je echt tevreden bent, geen vraag was teveel. Ook werd ik heel fijn geholpen met een aantal technische problemen, terwijl dit niet zijn verantwoordelijkheid was. De prijs kwaliteit verhouding ligt erg hoog. Hartelijk dank Marcel voor het mooie resultaat en de fijne samenwerking.

Vol vertrouwen zal ik iedereen professionelewebsites.eu aanraden!

Pam Slaats

Veel ervaring

Ik heb Marcel leren kennen toen ik voor mijn nieuwe bedrijf een pakkende website nodig had.
Daarvoor is het nodig dat je goed met elkaar communiceert. Ondanks het feit dat hij in Vietnam zit en ik in Nederland leverde dat totaal geen problemen op. Communiceren via telefoon,Skype en email verloopt heel makkelijk. Marcel is goed bereikbaar en reageert snel op emails.

Marcel heeft ook veel ervaring, denkt goed mee en kan je daardoor uitstekend helpen zodat er een website gebouwd wordt die helemaal aan de laatste eisen voldoet. En… hij is niet duur. Kijk voor mijn website op www.zero2green.nl.

Frits Peek

Frisse en moderne site

Wij hadden al jaren niks aan het uiterlijk van onze website gedaan, omdat wij onze zaken niet via onze website doen. Marcel wees ons er op dat onze site wel erg gedateerd was. Binnen een dag heeft hij er een frisse moderne site van gemaakt en ook geschikt voor mobile devices. Erg tevreden met het resultaat!

Eva Vijfvinkel-Follens

Goede prijs, eerlijke antwoorden

Door een wirwar van website makers en programma’s zag ik door de bomen het bos niet meer. Het lijkt allemaal simpel, maar wil je een beetje professioneel overkomen en goed bezocht worden, dan komt er toch een hoop bij kijken.
Marcel neemt je bij de hand en stelt de vragen die nodig zijn om jouw doelgroep door middel van je website te kunnen bereiken. Fijne korte communicatie lijnen en directe, eerlijke antwoorden. Wat kan je nog meer willen?

Een goede prijs, die biedt ie ook. Vergelijkbare aanbieders waren vele malen duurder. Met andere woorden een aanrader!

Ik had wat moeilijkheden omtrent mijn email en de domeinserver. Ondanks dat dit niet viel onder zijn verantwoordelijkheid heeft Marcel flink wat tijd gespendeerd om dit goed te krijgen en dit zonder extra kosten in rekening te brengen!

Onwijs bedankt!
Ik kan professionelewebsites.eu bij iedereen van harte aanbevelen!

Annika Beijer

Geen gebakken lucht

Wat ik zo prettig vond is dat de input die geleverd wordt geen gebakken lucht is. Er wordt prima meegedacht en inhoudelijk de juiste richting aangegeven. Bij een volgende website schakel ik ze absoluut weer in.

Ries Lit
Stichting The White Label

Investering (drie)dubbel en dwars waard

Voordat ik de keuze voor een websitebouwer maakte heb ik bij meerdere bureaus mijn vraag neergelegd, ik had best heel veel eisen namelijk, waar vanzelfsprekend ook een prijskaartje aan hangt.

Met Marcel was er meteen een klik. Hij begreep mijn wensen en we hadden een prettig gesprek om zeker te weten dat wat ik wilde haalbaar was voordat we met elkaar in zee zouden gaan.
Een offerte volgde met daarin duidelijk omschreven wat ik zou krijgen en ook vele malen goedkoper dan wat andere webdesigners mij verteld hadden.
Ook kwam hij zelf met super goede ideeën die de website absoluut naar een hoger niveau getild hebben. Marcel is met volledige toewijding aan de slag gegaan, heeft elk detail waar ik over viel aangepast, net zo lang tot dat ik tevreden was en dat zonder mij het gevoel te geven dat ik veel te veeleisend was.
Zelfs nu de website afgerond is kan ik nog terecht met vragen en hij denkt ook nog steeds met mij mee om het maximale uit de website te halen.
Kortom, ik ben ontzettend blij met mijn keuze voor Marcel en hij is de investering (drie)dubbel en dwars waard geweest!

Eva Tesselaar

Zeer positief verrast

Na diverse ervaringen met een website laten ontwikkelen kwam ik in contact met Marcel.
Op mijn vraag of hij met wordpress werkte kreeg ik een bevestigend antwoord. Voor mij was dat belangrijk omdat andere websites waar ik mee werk ook via wordpress zijn gebouwd.

Marcel heeft mij zeer positief verrast. Mooie creatieve opzet, snelle reacties, inspirerend, gedreven, altijd meedenkend en behulpzaam.
Marcel bouwt je website op een dusdanig manier dat niet alleen de voorkant, dat wat de bezoeker ziet, maar ook het dashboard zeer goed verzorgt is. Hierdoor kan je snel zelf goed aan de slag om je website te beheren. Ook als je niet zo computer technisch in elkaar steekt.
Iets toevoegen of een update plaatsen heeft Marcel heel simpel gemaakt. En dat is in deze huidige tijd enorm belangrijk. Immers stilstand is achteruitgang.

Naast zijn kennis en kunde wat website bouwen betreft is Marcel een mensen mens. Daarmee bedoel ik dat hij een klik met je wilt hebben. Niet alleen het ratio (denken) telt voor hem maar zeker ook wat jij bent en wat jij wilt. En die twee vaardigheden van ratio en voelen maakt hem een zeer fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.

Ik kan Marcel van harte aanbevelen als je een website wilt laten maken. Ongeacht het je allereerste website gaat worden of je zoveelste.

Edith Kuiper

Alle ICT-zaken in orde

Alle ICT-zaken in orde, zonder moeilijke fratsen. Ik kan Marcel van harte aanbevelen als je slimme en gedegen oplossingen zoekt voor website, kantoorautomatisering, en andere digi-zaken.

Margriet Sanders

Super snel

Marcel heeft mij super snel geholpen aan een mooie en professionele website.
Binnen 1,5 week na aanlevering van de teksten was 7fans.nl al live. De communicatie verliep snel en makkelijk via e-mail en dus geen probleem dat Marcel aan de andere kant van de wereld woont.

Naast alle technische kennis heeft Marcel het woord dienstverlening zelf uitgevonden en dus nooit te beroerd om een extra vraag te beantwoorden! Bedankt!

Wietske van Ierssel

Betrouwbaar en meedenkend

Met Marcel heb je een betrouwbaar en meedenkend teamlid binnen gehaald. Hij is breed georiënteerd en wil graag met je meedenken in de route van je website als ook de technische mogelijkheden. Bij Marcel staat techniek in dienst van de beoogde doelen en dat werkt heel prettig.

Marco C. de Bruin
Zappa Trainingen

Razendsnel zaken in orde

Een hele fijne webbouwer. Die echt meedenkt, hart heeft voor de zaak en ook nog es razendsnel zaken in orde maakt.

Esther Corion

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.