Google’s Nieuwste Update: Waarom Enkel Goede Content Niet Genoeg Is

Vorige maand (September 2023) introduceerde Google weer een nieuwe contentupdate. Deze benadrukt hoe belangrijk het is voor hen om de zoekervaring voor gebruikers te verbeteren. Maar heb je je ooit afgevraagd of alleen goede content maken voor je website genoeg is?

Als je huidige content niet optimaal is, kan het zelfs je online inspanningen in de weg staan.

Elke content – niet alleen de onnuttige – op websites met een relatief grote hoeveelheid aan onnuttige content, heeft de kans minder goed te presteren in de zoekresultaten. Dit is vooral het geval wanneer er elders op het web betere content beschikbaar is.

Het Belang van Kwalitatieve Content

In het huidige digitale landschap is content zonder twijfel koning. Maar het gaat niet alleen om kwantiteit. De kwaliteit, relevantie en waarde van die content zijn wat écht het verschil maken.

Kwaliteitscontent: Hoe Pak Je Dat Aan?

Identificeren wat er verbeterd kan worden aan je content kan lastig zijn. Vooral als je niet weet waar je moet beginnen.

Hier kan ik bij helpen. Een contentaudit is precies wat je nodig hebt om probleemgebieden op je website te identificeren. En met de juiste strategie kunnen we samen je online aanwezigheid versterken.

Content is King

In een wereld waarin content en zoekmachine-algoritmen voortdurend veranderen, is het essentieel om bij te blijven. Zorg dat je content altijd van topkwaliteit is om je te onderscheiden van de concurrentie en een loyaal publiek op te bouwen.

Heb je hulp nodig bij het herzien van je contentstrategie? Neem dan gerust contact met mij op door hier te klikken. Samen kunnen we content creëren die zowel aantrekkelijk is als resultaten oplevert.

Hoe kun je jouw website of webshop meer succesvol maken?

Hoe kun je jouw website of webshop meer succesvol maken?

Wil je jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen? Talloze websites bieden dezelfde producten of diensten aan. Ze hebben een aantrekkelijk ontwerp, overtuigende teksten en zijn goed vindbaar in Google. Er is aandacht besteed aan techniek, vormgeving en...

Wat is een goede website?

Een goede commerciele website moet overtuigen, verleiden en verkopen. Om dit te bereiken is een goede balans tussen onderstaande disciplines en factoren van belang. En elk punt is een vak op zich. Grafisch aantrekkelijk en professioneel. Gebruiksvriendelijk....

Waarom je een website niet door de ICT afdeling wilt laten maken!

Waarom kiezen voor professionelewebsites.eu? Laat je website niet ontwerpen door een IT-specialist of techneut. Je laat tenslotte ook niet je vakantieroute bepalen door een automonteur, en een trouwtaarten-bakker is niet automatisch ook een expert in het organiseren...