Na diverse ervaringen met een website laten ontwikkelen kwam ik in contact met Marcel.
Op mijn vraag of hij met wordpress werkte kreeg ik een bevestigend antwoord. Voor mij was dat belangrijk omdat andere websites waar ik mee werk ook via wordpress zijn gebouwd.

Marcel heeft mij zeer positief verrast. Mooie creatieve opzet, snelle reacties, inspirerend, gedreven, altijd meedenkend en behulpzaam.
Marcel bouwt je website op een dusdanig manier dat niet alleen de voorkant, dat wat de bezoeker ziet, maar ook het dashboard zeer goed verzorgt is. Hierdoor kan je snel zelf goed aan de slag om je website te beheren. Ook als je niet zo computer technisch in elkaar steekt.
Iets toevoegen of een update plaatsen heeft Marcel heel simpel gemaakt. En dat is in deze huidige tijd enorm belangrijk. Immers stilstand is achteruitgang.

Naast zijn kennis en kunde wat website bouwen betreft is Marcel een mensen mens. Daarmee bedoel ik dat hij een klik met je wilt hebben. Niet alleen het ratio (denken) telt voor hem maar zeker ook wat jij bent en wat jij wilt. En die twee vaardigheden van ratio en voelen maakt hem een zeer fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.

Ik kan Marcel van harte aanbevelen als je een website wilt laten maken. Ongeacht het je allereerste website gaat worden of je zoveelste.